De 7 Trivselsbud

I dag har frøknene tilbringt kvelden sammen, med et mål om å utarbeide rutiner, "leveregler" og forskjellige måter å takle og gjøre turen så smertefri og trivelig som overhode mulig. Vi kom frem til ulike ansvarsområder som vi skal rullere på. I tillegg har vi laget en liste med regler som skal være med oss hele veien og sikre positiv og god stemning oss i mellom. Vi har også fått klær fra Norrøna i dag, legger ut et bilde av jakka!


Frøknenes 7 Trivselsbud:

Merethe trives :D
1) En frøken må gjøre sitt for å skape god stemning.

2) For å beholde god stemning i camp TassTassTass er det viktig at alle gjennomfører sine oppgaver uten å somle.

3) Sytning er ikke kult, men ingen skal måtte lide i stillhet

4) En frøken kan også gjøre feil, og dette må godtas, si unnskyld og aksepter konstruktiv kritikk

5) Vær bevisst egne uvaner og svakheter

6) Av hensyn til medfrøkner: Bad så ofte du kan!

7) Unn din medfrøken det beste




Ingrid viser frem sin nye jakke


Begynner å fylles opp med mat og utstyr





Bjørneskremmer og pakke fra Kari Traa

Det har gått unna siden sist blogginnlegg. Hilde og Ingrid er snart ferdig med eksamenstid og Merethe gjør unna siste innspurt i praksis!

Den største nyheten siden sist er: Alle frøknene skal starte sammen! Den 11. juni skal vi alle 3 stå smånervøse og fulle av forventning på Nordkapp! Dette er en stor lettelse for oss, da det hadde krevd sitt til logistikken dersom Merethe skulle ha syklet etter.

Dagene går for det meste med til trening og lesing. I dag fikk jeg derimot en hyggelig overraskelse i posten. Pakken fra Kari Traa hadde ankommet. Lettet over å ha en unnskyldning til å forlate den trauste pensumboka, småsprang jeg ned for å hente pakken. O`milde Moses for et deilige syn som ventet meg. Både et lekkert design, samt god kvalitet! Det liker vi! Vi vil veldig snart dukke opp på bloggen til Kari sjæl.

Ellers har jeg, Hilde, hatt bursdag siden sist. Den 4. mai ble det innimellom etiske teorier også tid til noen presanger og litt feiring. Min kjære Christian hadde tydeligvis vært bekymret på mine vegne etter flere overfall og voldtektsforsøk i Møllenberg- området, og gått til innkjøp av en voldtektsalarm. Jeg kom med en gang inn på tanken at denne skulle være med på tur. Den lilla saken gir nemlig fra seg 120 dB. Den  ble umiddelbart omdøpt "Bjørneskremmern", og er nå myntet på langt mer skremmende saker enn smågutter med kniv og voldtektsmenn.

Fra min kjære medfrøken Ingrid,fikk jeg også en gave, som skal være med på langs. Sjøla hadde nemlig vært i bokhandleren dagen før og spurt etter: "En rosa girlpower- bok for tøffe frøkner", og selvfølgelig gitt ekspeditøren hakeslepp. Men bok det ble det, og planen er høytlesning i teltet hver kveld før vi legger oss. Da er det bare å si tusen takk for to perfekte gaver :)

Vi har også bestilt flere t-shirts med logoen vår som vi gleder oss til å få og vise frem! Disse kommer i begrenset opplag så dersom noen har et voldsomt ønske om å fronte frøknene, kontakt t-shirt ansvarlig Andresen Lund.

Til sist vil jeg benytte muligheten til å gratulere to barskinger som kom hjem fra sin Norge på Langs ekspedisjon i går! Martin og Knut, dokker e rå :)

Da er det 2 uker og 5 dager til avreise, woho! Frøknene kan nå observeres rundt om kring med store sekker og sko, opptrappinga har startet, og vi prøver å gå minst 1 mil dagen. Uken før avreise vil vi øke. Etterhvert kommer en oversikt over det utstyret som vi skal bruke, eksamen må bare gjøres unna først:)

Peace out!


Kari Traa sponser frøknene med lekent ull og fleece!