Det bli itj fart uten kart

Denne helgen er det planleggingshelg, og alle frøknene er samlet i bartebyen. Ting begynner nå å falle på plass, vi har hatt framgang både på utstyrsfronten og i forhold til resten av planleggingen.
Samlet rundt en skål med bamsemums sitter vi og fordeler de gjenstående oppgavene, samt ansvarsfordeling på turen. Vi har kommet fram til at Merethe bli turens feskar, med stanga på ryggen, og dermed også gruppas naturlige matmor. Ingrid blir sikkerhetsansvarlig, med hovedvekt på å pønske ut lure bjørnefeller, imens Hilde blir vår urkvinnelige vedsanker og bærplukker.


I løpet av helgen har det også dukket opp noen bekymringer. Hilde er bekymret for at hun skal bli sykt tynn (selv om dette i følge anonyme kilder ikke vil bli noe problem), Ingrid lurer på om hun klarer å bygge store nok muskler, og Merethe har problemer med å takle flere dager på rad uten melk. I tillegg til dette lurer Hilde på om den rosa bademadrassen vil klare seg uten å bli hullete. Jeg og Ingrid tenkte at vi også skulle ha med oss en personlig eiendel hver. Ingrid funderer på om sjongleringsballene vil være nyttig å ha med seg, og Merethe tenker at et munnspill kanskje vil skape godstemning rundt bålet.

I morgen skal frøknene tasse en 3-mils tur til Stjørdal, motivert av en pølsefest halvveis på ruta.
Dette er nå frøknenes nye hjemmeside, her vil vi oppdatere jevnlig, så det er bare å følge med!
Vi har også fulgt strømmen og kommet oss inn på Twitter, sjekk ut froknerpaalangs der også.

Turhilsen fra Frøknene.


1 kommentar: