Gamle innlegg fra forrige blogg

Grovruta er ferdig!

18.nov.2010 kl.00:40 i Blogg


I dag hadde vi planleggingsmøte i sofakroken nede på TØH. For å imponere Ingrid og Odd løp jeg fra byen og opp til skolen med 15 kilo på ryggen. Det førte til massiv svetting og en lengre pause i sofaen før møtet kunne begynne..
Sist møte gjorde vi oss akkurat ferdige med Børgefjell og har siden sist havarert på det nordtrønderske stedet Røyrvik. Derfra har vi bestemt oss for å legge inn en sykkeletappe forbi Trondheim og til Oppdal. Vi ser for oss at det kan bli godt for en sliten skrott å få litt variasjon - ikke minst også for humøret og motivasjonen. Fra Oppdal skal vi tasse over Dovrefjell ned til Jotunheimen og til sist over Hardangervidda, før siste etappe mot Lindesnes. Etter å ha proppa i oss x antall madariner kunne vi fastslå at grovplanlegginga er ferdig. Nå starter det logistikkmessige arbeidet med å koordinere utsendinger av kart, mat og rene truser.
Ellers kan vi stolt presentere vår første samarbeidspartner: Silva. Silva er kanskje mest kjent for sine kompass, men de har også en del andre godsaker som hodelykter, solcelleladere ++. Det er godt å være i gang med sponsorarbeidet. For tiden arbeider vi også med å dra i land en del andre avtaler som det blir spennende å se hvordan det går med.
Sjekk ut på http://www.silva.se/!
Som nevnt sist har vi vært så heldige å få med oss Odd Andre Nesjan under planlegginga. Her har vi utvilsomt mye å lære! For til tider kan det virke som denne karen er nærmest oppfostret i skogen, til vår store glede. Det vil bli fantastisk flott å ha en kontaktperson her hjemme som er løsningsorientert og innehar masse kunnskap!
Vil benytte de siste linjene til å lansere et prosjekt vi (eller jeg?) skal fullføre under turen vår. Dette er nemlig å bade på flest mulig steder i vårt vannrike land. De som kjenner meg godt vil ikke stille spørsmålstegn her. Før startskuddet går skal det plaskes rundt på Norges nordligste punkt, og deretter satses det på daglige bad! Bademadrass og flip-flops er herved notert under obligatorisk utstyr på pakklista.
Nå kommer eksamenstid med mye stress, og planlegging av tur vil ikke bli førstepri på en stund. Men følg med. Over jul starter lansering av hjemmeside, testtur og videre planlegging!
Turan turan tass tass tass!!
Hilde

Første titt på ruta!

  • 04.okt.2010 kl.22:25
Nu er vi igang!
Igår satt Hilde og jeg, med god hjelp fra Odd André Nesjan, hele dagen nede i kjelleren på TØH. Vi satt med oversiktskart fra Cappelen, samt et utvalg kart i 1:50 000, som vi la utover for å få oversikt. Spennende å se alt framfor seg! Vi tråkla oss gjennom ruta, rundt og over fjell, fra Knivskjellodden ned til Børgefjell. Merker det er vanskelig å skulle sitte varmt og godt inne og finne ut hvor mange dager vi bruker fra A til B. Den største utfordringen rutemessig er sør for Narvik, forbi Hellemobotn og ned mot Fauske, hvor mye av rutenettet går på svenskesida. Men vi må vente med mer detaljert planlegging til vi har mer nøyaktig kart over området.
Odd har sagt seg villig til å være kontaktperson mens vi går, noe som er knall! Han skal også være med på planleggingen av ruta, og det er til kjempehjelp! Hvordan skulle vi ellers visst hvem som selger den diggeste burgern på Setermoen, eller hvor mange baner bowlingen i Narvik har?
Nå fortsetter sponsorarbeid og ruteplanlegging. Turan!
Ingrid

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar