Tortillalefser på tur?

En liten oppdatering fra Ingrid en lørdagskveld. Frøknene jobber for tiden med å finne riktig utstyr, både hva vi trenger og hvor vi skal skaffe det. For eksempel er det overraskende vanskelig å finne ei sjappe som leier ut sykler med bagasjetralle. Vi er godt ute i arbeidet med å finne samarbeidspartnere og sponsorer, noe som er veldig spennende. Vi har også vært i butikken på kalorijakt, med Odd "Turan" i spissen, for å finne optimal mat på tur. Vet dere egentlig hvor mye energi det er i peanøtter og tortillalefser? Personlig lurer jeg på om jeg kommer til å bli lei av sjokolade etter å ha spist en halv plate om dagen i 100 dager. 

Det er interessant å snakke med folk om turen, spesielt folk som ikke er vant til å høre om slike turer. Det er overraskende mange som regner med at vi skal gå E6-en nedover, noe vi kan forsikre om at vi ikke skal. En del skjønner ikke hvorfor vi ikke bare melder oss på 71grader Nord i stedet. Vi får også spørsmål som "Har dere tenkt på at dere kanskje må sove i telt og sånn..?" Det er også forskjell på hvordan folk reagerer. Noen fnyser, noen er bare genuint skeptiske, mens andre blir skikkelig gira. Det er heldigvis det siste som er vanligst, og det er det som er motiverende! Ellers får vi også stadig tilbud om steder vi kan stikke innom for å få en natt i komfortable omgivelser. Vi tar gjerne imot enda flere tilbud!

Litt sliten på trening i dag skjønte jeg plutselig hvorfor det er lurt å ha en kompis når man trener styrke. Kom litt skeivt ut der jeg lå på benken og løfta, og med ett lå jeg i klem under stanga, som jeg bare ikke klarte å løfte opp på plass. Etter å ha ligget litt og sprella kom det to mannfolk til unnsetning og fjernet stanga. En litt flau frøken mumlet et takk, og forsvant til motsatt ende av rommet for noen situps i stedet. 

Neste helg bærer det av sted til Oslo og VM, hvor det skal skapes liv i løypa. I tillegg skal de siste kartene skaffes, og gps skal overtas. Og førstkommende mandag kommer det artikkel i Tøhsa (skoleavisa på TØH), et meget spennende intervju med økonomifrøknene. Visste dere at det Hilde gruer seg mest til, er å ikke kunne trimme kroppshår?

Slapp hilsen fra Ingrid :)

2 kommentarer:

  1. Turen kjæm nok te å innehold utallige minneværdige øyeblikk, minj e skulla gitt myy for å værre te stede under "vektstanghendelsen" ;)

    SvarSlett
  2. må bare ta av meg hatten for heltemodig pumping av jern. frøkner er barske dyr.
    i tillegg er det gledelig å følge med på formkurven i tortillaspising. ingenting å si på innsatsen på burritostrening fredag, gleder meg til fremtidige økter også! god skitur i dag :)

    e

    SvarSlett