Sponsor-stunt på operataket


Hallais fintfolk!

Ting har skjedd siden sist. Ingrid har til alles glede fått et lass med sjokkis fra Freia levert på døra. Det er jo ingen hemmelighet at frøknene setter pris på litt ekstra kalorier av dette slaget, da vi på forrige tur hadde konsumert rundt 40 kg sjokkis ved turens slutt.

I tillegg har vi har fått testet ut ullundertøyet fra Northern Playground, under særdeles vindfulle forhold. Tirsdag morgen kl. 08 denne uken sto tre morgenfriske frøkner, samt en stakkars fotograf som vi hadde klart å lure med oss, på toppen av operataket og kledde av oss i den iskalde vinden, imens turistene sto der med store øyne. Med fare for å se ut som superhelter-wannabes der vi strippet ned til bare ullundertøy-onepiecene våre imens håret flagret i vinden, var vi klare for en aldri så liten fotoshoot for å vise fram produktet til en av våre sponsorer- nemlig Northern Playground! 

I forrige uke var vi i et lite møte med Northern Playgrounds far og grunder, Jo. Jo er mannen bak zip-undertøyet du aldri har sett maken til. Med slagordet «Change the way you undress» kommer de med et helt nytt, innovativt produkt. Frøknene skal ha med seg en zipbody og en ziplongs hver på tur. Zipbody er rett og slett en boxer sydd fast i skjorta. En body. En Zipbody. Med en Zipbody drar du av deg skjorta og boxeren samtidig. Og vice versa, tar på deg boxeren og skjorta samtidig. Vips: tørr til huden, og aldri mer glippe i ryggen! Med Ziplongs kan du kle deg varmt og godt om morgenen. Når solen begynner å varme og motbakkene blir bratte er det bare å ta en kjapp stopp. På noen få sekunder har du tatt av deg Ziplongsen og er bedre temperaturregulert til å fortsette. Hvis du har lyst på en pause og vil ha et tørt plagg inn mot beina tar du bare på Ziplongsen igjen. Fantastiske produkter! Du finner dem her: http://www.northernplay.no/

Hoppende glade

Jo, Ingrid og Merethe- fornøyde frøkner!
Ting begynner å falle mer og mer på plass, og vi merker at det nærmer seg. I forrige uke var vi innom Chillout, der Hilde blant annet fikk investert i sin nye Island-sekk med personlig støpt hoftebelte! Bedre service skal man lete lenge etter. Herlig sjappe. Neste uke skal vi ha en frøkenkveld hos Hilde med testing av Mountain House-produktene, samt et lite kamerakurs for oss som trenger en liten innføring i slikt. Greit å ha litt peiling når man har med seg skikkelig kamera på tur!


Ha en fortreffelig helg alle mann!

Helgehilsen fra Merethe  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar