Nå svinger det!

God søndag til alle frøkenfans!

Nå begynner det å svinge litt, og flere viktige ting er nå i boks! Siden sist har vi fått inspirasjon og gode tips fra tidligere Island-krysser Kristina. Hun kunne blant annet fortelle oss om naturlige varme kilder, forblåst ørkenlandskap og beskyttende islendinger på firhjuling. Vi kan dessuten glede oss til en forfriskende utedusj når vi ankommer planlagt depot-sted midt på øya, men det ser likevel ut til at vi vil nå rekord på lavest antall dusjer på en måned. Vi har også fått kjøpe brukte kart fra deres tur over øya, med inntegnede etapper, høydepunkter og leirplasser – herlig hjelp på veien!


Etter litt arbeid i kulissene, er det nå på tide å introdusere noen av sponsorene våre. Blant dem finner vi både gamle kjenninger og nye og spennende innskudd. Som nevnt tidligere er vi denne gangen litt bedre forsynt med utstyr, men vil fortsatt ha behov for mat og andre energikilder, samt fjellstøvler og noe annet turutstyr. Foreløpig er det disse vi har med på laget:

Freia skal nok en gang være med oss på langs! Freia skal sørge for at både humør og energi hos frøknene holdes oppe, med en mengde deilig sjokolade. Blir ikke tur uten Kvikk Lunsj i sekken - vi gleder oss til et lite stykke Norge i pausene! www.freia.no

Som nykommer har vi denne gangen fått med oss Northern Playground! De utvikler genialt ullundertøy med glidelås, som gjør det enkelt å justere bekledning underveis på turen. Vi gleder oss til å teste ut både zip-body og zip-longs! Dette muliggjør at morgenfrosne frøkner kan unne seg å kle på seg litt mer fra start, ettersom ulltøyet enkelt kan strippes av dersom overoppheting skulle inntreffe. Mer på www.northernplay.no.Som nok en nykommer på laget, har vi med oss utstyrs- og reisemekkaet Chillout Travel Centre, som holder til i Markveien i Oslo og som gir oss rabatt på alt av turutstyr. Chillout tilbyr mengder av inspirasjon, alt utstyr en backpacker kan drømme om, samt et godt utvalg av sekker, turbekledning og andre smarte ting vi vil trenge på tur. Vi digger konseptet! www.chillout.noAlfa fulgte oss hele veien gjennom Norge i 2011, og sørget for at frøknene ikke fikk ett eneste gnagsår! Vi er glad for at Alfa fortsatt vil være med på tur, ved å gi oss rabatt på fjellstøvler. Vi satser på gode sko som tåler hard påkjenning fra stivnet lava, og satser så klart på å fortsette trenden med null gnagsår! www.alfa.no.
.Jo lenger vi kommer i planleggingsprosessen, jo mer gleder vi oss til juli! Flere oppdateringer kommer, så stay tuned. Ha en fortreffelig uke!

- Ingrid

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar