Sponsor- Update

Da er tiden endelig inne for å presentere våre sponsorer. Vi har brukt mye av vinteren på å finne ut hvilket utstyr som passer oss best og som vi har mest lyst på. Under sponsor- fanen introduseres de alle som en.

Skotøyet vi har valgt er fra den beste skoprodusenten av dem alle: Alfa. Her er vi med i deres Expedition Team og tester ut skoene underveis. Det er viktig med gode sko som passer hver enkelt av oss. Foreløpig står valget mellom de to modellene Falk og Walking Queen.

Undertegnede har det siste halvåret foretatt en feltstudie på temaet gnagsår. Forskjellige preparater har blitt prøvd ut med varierende hell. Det neste som står for tur i studien er talkum. Jeg har voldsomt trua på at det kan være en løsning på dette irriterende fenomenet. I will keep you posted!

Videre vil vi bruke klær fra Norrøna. Vi har valgt Falketind- serien som passer ypperlig til vårt spesifikke formål. Jakkene er av beste kvalitet og designet for å tåle slitasjen som tunge sekker medfører. Også er de oransje. Watch out! Ingrid satte seg på bakbeina i starten da hun har rød sekk. Alle vet jo at rød og oransje ikke matcher. Men etter å ha latt det synke litt inn er alle som en klare og gira på å gjøre oransje til turfargen 2011.

Ullet vi bruker får vi fra Kari Traa. Det er både god kvalitet kombinert med spenstige farger. Det liker vi. Frøknene vil også opptre som gjestebloggere på sponsorbloggen til Kari Traa, følg med.

Det er viktig å ha ei god fiskestang når man fisker etter selveste storfesken. Skittfiske.no har vært i det generøse hjørnet, og hjulpet oss å finne en fiskestang som forhåpentligvis vil gi oss fiskelykke hele veien. De gir oss også mye matlagingsutstyr og annet småsnacks. Da er det bare å krysse fingrene for at fisken biter.

I tillegg er vi så heldige å få Cura-heat produkter av Hjelp 1, mat fra Rema 1000 Solsiden og nærmere bestemt 41, 5 kg sjokolade fra Freia. Til slutt sørger Japan Photo for at vi kan fange alle minneverdige øyeblikk på et speilreflekskamera samt filme bading og andre stunt med et videokamera. Dette er bare helt toppers!

Fokus fremover vil være å gjøre ruta 100 % ferdig og å pakke depoer. Tenk, nå er det snart bare 2 måneder igjen! Det kribler i turfoten!

Hilsen fra Hilde, en stk rastløs turfrøken!

Her kommer noen blinkskudd fra Hardangervidda- turen:


Våknet til nedsnødd telt. Stemning!


Ingrid skuer utover viddaVakkert vinterlandskap


5 kommentarer:

 1. Så gøy å se at dere har fått inn så mange flotte sponsorer!

  Har dere blitt sponset av Norrøna også, er det fra en egen sportskjede eller kjøper dere de klærne selv fra egen lomme?

  Stå på videre!

  SvarSlett
 2. Hei!

  Ja, det ble ikke så verst til slutt :)
  Norrøna- klærne får vi 50 % på direkte fra Norrøna.

  Morsomt å følge med på bloggen deres!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Hei,

  Dere får en opplevelsesrik tur! Grundig forberedelse er viktig, og det virker som dere har full kontroll.

  Ønsker dere god tur!

  SvarSlett
 5. Takk Vincent!
  Du vet, planleggingen er halve moroa ;)

  SvarSlett