Logo og ny sponsor!

Joho!

Vi kan nå stolt presentere en ny sponsor! Den Lille Nøttefabrikken har inngått samarbeid med Frøkner På Langs, og skal forsyne oss med nøtter gjennom hele sommeren. Dette er vi strålende fornøyd med! Nøtter inneholder viktige kalorier, og er en kilde til motivasjon på tur. Vi gleder oss til å fråtse i godsaker fra Den Lille Nøttefabrikken!

Ellers er vi stolte av å få presentere frøknenes logo! Den er tegnet av illustratøren Cathrine Finnema, og vi føler at den representerer oss - fresk, spræk og tøff! Sjekk ut mer av Cathrines arbeid på www.catfinnema.com.

Dagene ruller videre, og vi prøver å kombinere studier og planlegging av tur på best mulig måte. Dette innebærer, i tillegg til sekkebæring til forelesning, sending av ett dusin mailer mellom eksamenslesingen, prøving av sko og klær mellom forelesningene og mottagelse av sjokoladetårn fra Freia på grupperom på skolen. Vi i Trondheim gleder oss til vi må fylle hele Hildes leilighet med utstyr, kart, mat og sjokolade, og til vi skal trappe opp treningen med en kjapp mil om dagen som avbrekk i lesingen. Merethe på sin side står på i sykepleierpraksisen, og har trua på å få jobbet mest mulig før juni setter inn.

Hektisk turhilsen fra studine Ingrid

1 kommentar: