Inspirerte frøkner på Ryes

Mandags kveld møttes frøknene på Ryes for litt ettermiddagsplanlegging. Alle som en har vi travle hverdager, men det er gull når vi får endelig finner et tidspunkt i kalenderen som passer alle. På tapeten sto det siste sponsorarbeidet. Ting er litt annerledes denne gangen, vi har jo mye av utstyret fra før og trenger ikke alt slik som sist. Det kan meldes om noen nye sponorer som vi er veldig fornøyde med, det kommer mer etterhvert.

Vi merker at vi har vært på tur før, og at de viktige spørmålene har dukket opp noe raskere enn sist: "Er det vanskelig å finne vann?", "Hvor skal vi legge ut depot?". Men Island er fortsatt ukjent territorium og vi har derfor saumfart ulike blogger for å finne tips. Vi har "rundet" denne bloggen og anbefaler den videre:

http://livetpatur.blogspot.no

Bloggen er skrevet av Roar Johannesen og Kristina Andreassen som gikk Island i 2012. Vi har vært så heldige å få mange gode tips av Kristina - som bor her i Oslo. Vi har også avtalt et møte med henne om et par uker. Da får vi kanskje enda flere tips, men først og fremst er det hyggelig å hilse på en turkollega.

Selv om vi bruker mesteparten av tiden vi møtes til planlegging, har vi i det siste også begynt å dele flere og flere inspirasjonstips med hverandre. Nå om dagen er det boka "Hold fast" av Samuel Massie som vandrer fra frøken til frøken. Kanskje kan vi starte en bokklubb når vi blir lei av å gå ting på langs? Massie var del av besetningen på Berserk-ekspedisjonen til Sydpolen hvor tre av mannskapet forsvant. Leseren følger han fra hasjrøykende dagdriver i Bergen til eventyrer på Sydpolen. Boken er nå hos Merethe, både jeg og Ingrid ble overrasket over at vi delte så mange tanker med et menneske som vi føler oss så forskjellig fra. Så den vil vi anbefale!

Neste tur for frøknene blir 13-15. februar. Da går turen til en annerledes og kul DNT-hytte i Østfold. 14. februar er jo Valentines Day, jeg er heldig som kan tilbringe den med disse to fine frøknene (som ser ut som de er på barnebursdag på bildet under).Milkshaken anbefales også!! Hilsen Ingrid og Merthe 7 år

Herregud, kanskje litt tidlig, men jeg gleder meg så mye at googler islandske ord når jeg egentlig burde lese juss.Oversettelser til islandsk:

 • ungfrú   
  (Noun  f)
 • kennari   
  (Noun  m)
 • kennslukona   
  (Noun  f)
 • stúlka   
 • ung kona   

GI MEG SOMMER OG ISLANDTUR NÅ!!!

Turhilsen fra Hildur

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar