Nytt år - nye ekspedisjoner!

Godt nytt år til alle! 2015 er her, året Frøknene skal gjenoppstå!

Den siste måneden har frøknene arbeidet i det stille. Intensiteten i planleggingen har ikke nådd samme høyder som da vi planla Norge på langs, men ligner mer stillheten som etterfølges av stormen. 2015 – det er nå det skjer! Rute skal spikres, utstyr skal kartlegges, vulkaner skal granskes, og ikke minst skal lokalkjente og tidligere Islandsekspeditører forhøres og lokkes med vafler og en turprat.

De siste månedene kan frøkenmessig oppsummeres slik:
  • Aller først og aller fremst: Billetter er bestilt!! Avgang fredag 17. juli, hjemkomst 16. august. Ingen vei tilbake!
  •  Frøknenes første komplette ekspedisjonspils på lenge er gjennomført, med alle tre til stede. Dette gikk av stabelen på Schouskjelleren, nedre Løkka, og var på høy tid. Taktikk og strategi er lagt for våren 2015.
  • Vi er blitt mektig inspirert av Weggebrødrene som står bak kinofilmen Bjørnøya. De dro til bittelille Bjørnøya midt mellom fastlands-Norge og Svalbard for å surfe, stå på brett, klatre, gå på tur, rydde strender og leve i lavvo i flere måneder. På turen levde de på samfunnets overskudd: utsortert mat fra butikkene, og reklamert turutstyr – ting som uansett ville vært kastet. Herlig film om drømmer, eventyr og vennskap på tur. Må ses!

Til slutt kan jeg legge til en personlig opplevelse siste uka: min godt brukte Norrøna Falketind skallbukse fra NPL-turen har omsider takket for seg – etter å ha fått utallige riper og skrammer, blitt lappet med sportsteip, men likevel vært med meg over land og strand, må jeg innse at dette er kroken på døra: Sammenhengende revne fra smekken til baken. Takk for innsatsen, det har vært en herlig reise!


Januarhilsner fra Ingrid

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar