Island på langs 2015

Etter fire års ekspedisjonstørke skal det skje igjen! Eventyrlysten har fått tid til å bygge seg opp, kun avbrutt av Nordmarka på langs, Rondane på langs, og andre miniprosjekter som har holdt liv i Frøknene. Over tidens løp har vi knyttet oss sterkt til vårt navn og varemerke, og dermed skal vi nå gjøre det eneste rette: Vi skal traske enda et land fra ende til annen. Vi skal gå Island på langs. "Hvis landet er rundt, kan man da gå det på langs?", spør du. "Ja", svarer vi. Vi skal gå Island på langs.

Tidspunktet er sommeren 2015, tidsrammen er fire uker. Planen er ikke på langt nær klar, og denne gangen sitter vi dessuten med mye mindre forkunnskaper enn sist gang. Med denne ekspedisjonen er vi på ukjent grunn, og gjennom planlegging og gjennomføring ønsker vi å lære mye om islandsk kultur, historie, klima og ikke minst landets spennende geologi, som vi vil forsøke å formidle videre.

Etter et godt stykke research, oppsporing av folk med viktig kunnskap, og studering av kart, vil vi komme med en plan for rute og tidsplan. Stay Tuned!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar