Alle biler som er i min vei, må vike for meg!

Da var tirsdagskvelden kommet og to ivrige frøkner satte kursen mot Byåsen. Særdeles ulikt Ingrid kom hun springende etter bussen i siste sekund. Det skulle for øvrig vise seg at det hadde gått i overkant fort også da hun pakket sekken samme morgen. Marerittet var et faktum: ”Jeg har glemt av rent undertøy..!”. Etter en rask runde innom Nille på Byåsen butikksenter, som stilte med 50% på truser, var storsmellen avverget.

Vi møtte Odd ”Turan” Nesjan og hans turkamerat Roy. De hadde løpt fra Moholt. Mad creds! Som nevnt tidligere er Odd vår kontaktperson her hjemme under turen. Roy ledet an oppover bakkene.  Det tok ikke lang tid før det ble bekk mørkt og vi forstod at hodelykter hadde vært på sin plass.  En refleksvest hver hadde også vært smart. Vi avverget katastrofen med å ha Odd som viftet med sin oransje refleksvest hver gang det kom en bil. Det kom en del biler, derav ble det mye å gjøre på Odd.
Alle overlevde turen opp til tross for at det var en ubehagelig kombinasjon av is, mørke, biler og blodsmak i munnen! Når vi endelig kom opp på Studenthytta, var alle gira på dusj, badstu og mat.
I badstua var det god stemning med badstu- ludo og høy luftfuktighet. Vi ble sittende en stund, da ludo er et noe tidkrevende spill. Ingrids badstuskrekk førte til at hun ikke så noen annen utvei enn å gå av med seieren for å kunne få forlate badstua. Det var imidlertid på høy tid da 5- 6 nakne menn fra langrennsgruppa kom spradende inn nakne og i fri utfoldelse.
Til middag var det ertesuppe, bacalao, kjøttkaker samt min favoritt: pancakes. Alle forsynte seg godt og det ble diskutert diverse taktikker for å gå opp i vekt før avmarsj. H- melk, fløte, seterrømme og majones ble nevnt som flotte alternativer for de som er gira på litt ekstra spekk på kroppen. Etter å ha forsynt meg 3 ganger, satte de andre ned foten. Kjøkkenet var i ferd med å stenge og oppvasken måtte tas.
Vi avsluttet kvelden med noen slag god gammeldags ”Idiot”, før vi satte oss på bussen hjem. Både Odd og Hilde var særdeles skuffa da vi begge gikk glippa av sesongavslutninga på favorittprogrammet Greys. Hadde dog en veldig fin treningstur med trivelige folk, så var verd det læll!
Turhilsen fra Hilde

Badstu- Ludo
Roy og Odd


Nye truser fra Nille

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar