Sparking mot Lindesnes med DBS!

Kjapp oppdatering her vi sitter på Dyranut og nyter litt musli og kakao. Sugne som vi var på å få mekka en sParkesykkeldeal, ringte vi igår vår mann Anders Oscar for å sette ham på saken. Og før dagen var omme hadde altså Anders ordnet en avtale med DBS om sponsing og transportering av sparkesykler til Ljosland Fjellstue i Vest-Agder. Så se opp! Tre uerfarne, sparkende frøkner vil kunne observeres, forhåpentligvis i full fart, mot havet neste helg. Tusen takk til Anders, og tusen takk til DBS for sparkesykler og rask avgjørelse!

Og for de som ikke har fått med seg oppdateringen av tidsplanen; vi har gått ganske mye fortere enn først antatt, og beregnet ankomst er nå 25.september. Gira!

2 kommentarer:

  1. dævelen dokker klarte d jente, fler å førti meter lang norge) hjærtli takk før julekorte vakkre jenter fra oss på nøden:) ønske dokker alle tre ei god jul å ett godt nytt år, dokker e herved innvitert tebake på nøden vest dokker en gang finn ut at dokk vil besøke den hær gudsførlatte øya igjæn. hilsn ken leo:)

    SvarSlett